S'il vous plaît attendez un moment..
Busy loader
UK flag
Hi, we have a English version of our site too ;-)
please visit en.firstlight.nl
Accueil Assortiment Votre compte Commande rapide Service clients Contact

Handige tips

Favorieten

Als u op de website producten ziet die u wilt onthouden om deze de volgende keer makkelijk te kunnen bestellen, kunt u deze toevoegen aan uw eigen favorietenlijstje. Deze optie is pas mogelijk na het inloggen.

In de artikelweergavelijst is de knop "Toevoegen aan favorieten" links naast de knop "Vergelijk" te zien (zie afbeelding hieronder).

 

Als u op het artikelnummer of op "toon details" klikt, is de knop "Toevoegen aan favorieten" ook te zien (zie afbeelding hieronder).

Klikt u op deze knop, dan komt het product in het favorietenlijstje te staan. Als u op de website bent ingelogd, ziet u onder het First Light logo de knop "Favorieten". Hier kunt u uw favorietenlijstje terugvinden.

Vergelijken

Als u enkele producten gevonden heeft, maar u wilt weten wat de verschillen zijn met andere producten op de website, kunt u producten eenvoudig met elkaar vergelijken. Gebruik hiervoor de knop "Vergelijk". Het product dat u wilt vergelijken komt nu in een gele balk bovenaan de pagina te staan. Herhaal dit nogmaals voor alle producten die u wilt vergelijken. Links naast de afbeeldingen zit de knop "Toon vergelijking". Door deze te gebruiken worden de verschillen zichtbaar met gele vlakken. Bent u klaar, gebruik dan de knop "Lijst wissen".

Filtereigenschappen

In onze webwinkel staat vaak een groot aantal producten in dezelfde artikelgroep onder elkaar. Om toch snel een artikel te kunnen vinden, is het gebruik van filters erg handig. Naast de filterknoppen staat een klein knopje met een vraagteken erin. Wanneer u hier op klikt, komt er een beknopte uitleg over de betreffende filtereigenschap te staan.

Pas de produits - € 0,00